Brillehuset Dronninglund – din lokale optiker

Hos Brillehuset Dronninglund ønsker vi at være dine foretrukne optiker i byen. Når du træder ind i vores butik, kan du forvente at blive mødt af et smilende og venligt personale, der altid tager sig tid til at give dig en kvalificeret og tålmodig vejledning.

Vi har været i lokalsamfundet i over 50 år og støtter det lokale foreningsliv. Vi er stolte af at være en uafhængig butik, og selvom vi har det nyeste teknologi, yder vi stadig gammeldags service. Vi mener nemlig, det er den bedste måde at sikre sig, at vores kunder altid er tilfredse. Det betyder også, at du kan forvente seriøs, nærværende og professionel rådgivning, når du taler med en af vores optikere.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi hjælper med at finde den rette løsning til dig, uanset om det er briller eller kontaktlinser, du foretrækker. På baggrund af en grundig synsundersøgelse kan vi klarlægge, hvilke muligheder du har.

Vi udfører synsprøver, der kan finde ud af, om du har fokuseringsbesvær, bygningsfejl eller samsynsproblemer. Vi har også mulighed for at teste øjenmusklernes funktion samt teste farvesyn, dybdesyn og stereosyn.

Briller til børn

Nogle gange skal de små også have hjælp til synet. Vi har et stort udvalg af smarte og legevenlige briller til børn. Vores faguddannet optikerpersonale gør det til en god oplevelse for barnet, når han eller hun skal have briller for første gang.

Smykker og ure i Dronninglund

Hos Brillehuset Dronninglund finder du også meget andet end briller og kontaktlinser. Vi har nemlig også et håndplukket udvalg af ure, smykker og pokaler. Vi hjælper gerne med at finde den perfekte gave eller skifter batteriet i dit ur.

Med vores sortiment af smykker er det også muligt at finde din forlovelses- eller vielsesring hos os. Kig endelig ind i butikken og se vores udvalg. Vi glæder os til at se dig!