Masser af solbriller med styrke hos Brillehuset i Dronninglund

Du kender helt sikkert nødvendigheden af et par gode solbriller. Det gælder især om sommeren, hvor solen skinner meget, men de er faktisk også et must at have på årets andre årstider. Specielt hvis du bruger solbriller med styrke. Vi hos Brillehuset i Dronninglund har flere forskellige solbriller, der alle fås med styrke. Kom derfor ind og se vores store udvalg.

Solbriller med styrke til alle lejligheder

Solbriller med styrke er gode at have i nærheden ved flere lejligheder. Blandt andet:

  • Når du er på sightseeing
  • Ved stranden
  • På skiferie
  • Når du kører bil

Med et par solbriller med styrke beskytter du både dine øjne mod UV-stråling, men de giver dig også et skarpere og mere afslappet syn i solen. Men de er ikke kun vigtige om sommeren. Det er vigtigt, at du også bruger solbriller ved fx kørsel om efteråret og foråret. Her er solen lavere på himlen og kan kaste reflekser i våde vejbaner. Derfor har du brug for solbriller med lige præcis din styrke for at kunne se klart. Det giver en langt mere sikker kørsel for både dig selv og dine medtrafikanter.

Få tilpasset dine solbriller hos optiker i Dronninglund

Som optiker i Dronninglund har vi flere forskellige solbriller med styrke. Vi kan tilpasse brillerne, så de passer til lige præcis dig og dit syn. Det gælder både, hvis du er langsynet, nærsynet, begge dele eller kun har brug for solbrillerne til kørsel eller læsning hjemme i haven, når solen skinner. Udover at brilleglasset kan opfylde lige præcis dine behov, så kan du også få solbrillerne i mange forskellige designs. På den måde hænger dit syn og din stil sammen, og så er der ikke længere nogen undskyldning for at lade solbrillerne blive hjemme.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER