Beskyt dine øjne med solbriller fra Brillehuset i Dronninglund

Det kan være svært at finde de helt rigtige briller til solen. Processen bliver ikke nemmere af, at der findes et hav af solbriller og solbrilleglas, der alle byder på forskellige fordele og egenskaber. Hos Brillehuset i Dronninglund er vi parate til at guide dig igennem dit næste solbrillekøb. Vi har fokus på både dine øjnes sundhed, men også på din personlige stil og fremtoning.

Hvorfor er solbriller vigtige?

Det er vigtigt at bruge solbriller udenfor af flere grunde. De beskytter nemlig dine øjne mod:

  • Blænding
  • Solreflekser på vandrette overflader som fx våde vejbaner og vandoverflader
  • Den blå del af lyset
  • UV-stråling

Når du skal købe solbriller, kan du finde forskellige slags. Det er altid vigtigt, at de beskytter dine øjne mod solens UV-stråler, men du kan finde solbriller med flere funktioner. Du kan for eksempel få solbriller med blænding, så du undgår nedsat synsskarphed samt hovedpine eller en brændende fornemmelse i øjnene. Kører du ofte bil eller er ved vandet, kan et par briller med polaroidglas være en god ide. De fjerner nemlig solens blændende reflekser. Til sidst kan nævnes kontrastforøgende brilleglas, der hjælper dig til et klart og behageligt syn uden den blå del af lyset. Med solbriller der passer til dig og dine behov, kan du nyde solen i ro og mag.

Vælg dine næste solbriller hos optiker i Dronninglund

Uanset om du skal bruge brillerne til udendørssport i sommer- eller vintermånederne, kan vi hos Brillehuset i Dronninglund være behjælpelige. Vi har erfaring inden for området og kan hjælpe dig med at finde de helt rette solbriller. For os er det vigtigt, at du går herfra med solbriller, der beskytter dine øjne, og som du blive glade for at gå med.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu