Nye briller hos Brillehuset i Dronninglund

Briller ændrer ikke bare dit syn. De ændrer en stor del af dit udseende og bliver en vigtig del af dine rutiner i hverdagen. Som ny brillebruger kan det være meget at skulle vænne sig til, men hos Brillehuset i Dronninglund hjælper dig med alt vedrørende dine nye briller. Vi hjælper dig både med at vælge det rette stel, glas og pasform.

Find briller, der klæder dig hos optiker i Dronninglund

Som optiker i Dronninglund kan vi hjælpe dig med at finde den brilletyper, der klæder dig allerbedst. For at finde den rette brille til dig, er det vigtigt, at du tænker over brillens funktion, og hvad der klæder dig. Det kan nemlig have betydning for dit valg af brillestel, hvorvidt brillerne skal bruges til dagligt eller kun til læsning. Samtidig har din ansigtsform og farver også stor betydning for valget, da nogle briller klæder nogle ansigtsformer og farver bedre end andre. Hvis du er i tvivl, kan vi hjælpe dig med at gøre valget lettere.

Gode råd til brugen af makeup

Vil du gerne have en flot makeup under brillerne, er her et par gode råd og fif til din nye makeuprutine:

  • Ram øjet ind med en flydende eyeliner eller kohl blyant, da briller fjerner en del af makeuppen
  • Sørg for at dine øjenvipper kan ses bag brillerne med flere lag mascara
  • Brug en mørk og mat øjenskygge for at gøre øjnene mindre, hvis du er langsynet
  • Brug en lysere øjenskygge som rosa eller lys grå til at gøre øjnene større, hvis du er nærsynet
  • Brug en concealer under øjnene

Rådene kan hjælpe dig med at skabe et nyt look med briller. Briller skaber et større fokus på dine øjne, hvorfor det er vigtigt at tilpasse makeuppen.