Synsfeltscreening som ekstra kontrol hos Brillehuset i Dronninglund

En synsfeltscreening er en ekstra kontrol af dit syn. Screeningen foretages, hvis du har mistanke om blinde pletter eller scotomer på din nethinde. Undersøgelsen vil afgøre, om din mistanke er korrekt, og om du derved har brug for behandling. Vi hos Brillehuset i Dronninglund kan lave screeningen og i tilfælde af blinde plette hjælpe dig videre med en behandling.

Undersøgelse af synsfeltet med en synsfeltscreening

Dit synsfelt består af:

  • Det centrale syn
  • Det perifere syn

Selv om det mest er det centrale syn, du bruger, er det perifere syn vigtigt i forhold til blandt andet din orientering i trafikken. Hvis en af synsfeltets dele bliver ramt af sygdom, medfører det som regel først og fremmest en indsnævring af synsfeltet. Med en synsfeltscreening bliver det muligt for din optiker at opdage og dermed forbygge dine synsproblemer eller standse eventuelle sygdomme.

Få den rette behandling med optiker i Dronninglund

Som optiker i Dronninglund har vi foretaget mange synsfeltscreeninger. Vi kan derfor også hjælpe dig. Normalt varer undersøgelsen 15 minutter. Herefter er det muligt for os at bedømme, om du har udfald i synsfeltet. Derfra hjælper vi dig, så du kan få den rette behandling.