Smukke danske design briller hos Brillehuset i Dronninglund

Junglen af flotte og spændende brands fra forskellige designere er stor inden for brilleverden. Hos Brillehuset i Dronninglund har vi et stort sortiment at vælge imellem, og vi hjælper også gerne dig med at finde dine næste briller. Hvis du gerne vil opleve smukke briller i et dansk design, kan vi også hjælpe dig. Vi forhandler nemlig flere danske design briller. Her får du på bedste vis kvalitet og design i én brille.

Dansk design briller passer til enhver stil

Er du stor fan af kvalitet og design, kan du få en flot brille af danske designere. Du kan blandt andet finde briller af:

  • Thomsen Eyewear
  • Fleye
  • Prego

Med dansk design briller får du en brille i god kvalitet. Det betyder, at du kan få glæde af at gå med brillerne i mange år fremover. Samtidig er de super flotte at se på og sidder behageligt om ansigtet. Det er kun op til dig at afgøre, hvilken stil du stræber efter. Det kan derfor være en god at spørge dig selv inden et eventuelt køb, hvilken stil du gerne vil have, og hvordan de nye briller vil passer ind i den.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Optiker i Dronninglund har et stort sortiment

Hvis du er den klassiske type, der gerne vil have et sæt tidløse og stilsikre briller, eller hvis du leder efter et par moderigtige og originale briller, kan du helt sikkert finde dine nye briller hos Brillehuset i Dronninglund. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig med at vælge de helt rigtige dansk design briller. Vi sørger for, at de nye briller både passer til dit syn, at de klæder dig og udtrykker din personlighed på allerbedste måde. Kom derfor ind og få en snak til dit næste brillekøb.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk