Få foretaget en synsprøve hos Brillehuset i Dronninglund

Synet ændrer sig med alderen. Derfor er det også vigtigt, at du regelmæssigt får foretaget en synsprøve hos en autoriseret optiker. Herved er der bedre mulighed for at være på forkant med eventuelle synsproblemer og forebygge synstab. Hos Brillehuset i Dronninglund bruger vi meget tid på hver enkelt synsprøve. På den måde er du sikker på, at du får en grundig konsultation og den helt rigtige løsning for dit syn.

Kontrol af dine øjne

Det gør ikke ondt eller er på nogen anden måde ubehageligt at få foretaget en prøve af synet. En almindelig prøve består af flere forskellige dele:

  • Din optiker tjekker dit syn ved hjælp af bogstavstavler
  • Du skal se igennem en kæmpebrille med forskellige brilleglas. Denne brille kaldes også en phoroptor
  • Optikeren stiller dig spørgsmål vedrørende din arbejdsplads, øjenproblemer, læsevaner og symptomer som hovedpine

I alt bestå synsprøven af op til 21 tests. De skal hjælpe optikeren med at vurdere, om der kan være eventuelle synsfejl. Hvis der er noget, der indikerer bygningsfejl eller øjensygdomme, kan din optiker foretage flere synsprøver.

Få en synsprøve hos optiker i Dronninglund – både hvis du bruger briller eller ikke

Synsprøven kan virke som en omfattende test af dit syn, men det er den bedste måde at undersøge dine øjnes sundhed på. Fordi synet ændrer sig med tiden, er det vigtigt for alle at få kontrolleret synet. Hvis du i forvejen bruger briller eller kontaktlinser, er det en god ide at få kontrolleret dine øjne mindst en gang hvert andet år. I andre tilfælde kan hyppigere kontrol være nødvendigt, men det vil du kunne aftale med din optiker. Som optiker i Dronninglund kan vi kontrollere dit syn, hvis du i forvejen bruger briller eller kontaktlinser, men også hvis det er din første synsprøve.