Få synstræning hos Brillehuset i Dronninglund

Problemer med synet kan være flere ting, og det er ikke altid, at briller eller kontaktlinser er den rigtige løsning for dig eller i hvert fald den eneste løsning. Det er fx tilfældet med problemer med samsynet. Både voksne og børn kan have problemer med samsynet. Hertil kan det være nødvendigt med synstræning. Det skal få dit samsyn til at fungere optimalt. Det betyder, at dine øjne skal trænes i at arbejde sammen og bevæge sig rigtigt i forhold til hinanden.

Hvad er formålet med synstræning hos optiker i Dronninglund?

Under synstræningen kommer du til at arbejde med:

  • Koordineringen af øjenmusklerne
  • Fiksering, hvor øjnene skal dreje mod det samme sted
  • Fokusering eller synsskarpheden

Du kommer til at arbejde med det ved at udføre forskellige træningsøvelser. Hvis du har brug for synstræning, kan vi hos Brillehuset i Dronninglund undersøge dine øjne og hjælpe dig med dit problem. Selve træningsprogrammet bliver herved specielt tilpasset dig eller dit barn. Det betyder, at den tager højde for lige præcis din udfordring og afhjælper dig.

Hjemmeøvelser og praktisk vejledning

Synstræning kan indeholde forskellige øvelser. Nogle af øvelserne skal du lave derhjemme. Det tager et sted mellem 15 og 30 minutter. Det kan virke som lang tid i en travl hverdag med arbejde, madpakkesmøring og lektiehjælp, men til gengæld kan du forholdsvist hurtigt se resultater. 30 minutter kan især virke som lang tid for børn at komme igennem. Det kan være trættende og svært at holde fokus i længden. Derfor er det rigtig vigtigt, at du som forælder kan holde motivationen oppe og ikke blive frustreret under træningen. På den måde vil synstræningen forhåbentligt gå lidt lettere for både dig og dit barn. Ud over hjemmeøvelser vil du også skulle lave øvelser og have praktisk vejledning hos din optiker.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING