Kontaktlinser til alle typer syn hos Brillehuset i Dronninglund

Der er mange klare fordele ved at vælge at bruge kontaktlinser frem for briller, selv om de tager lidt længere tid at sætte i om morgenen og tage ud om aftenen. Til gengæld slipper du for duggede briller, og du får samtidig fuld bevægelsesfrihed. Linser er en sikker, behagelig og effektiv måde at styrke dit syn på. De kan afhjælpe de flestes problemer med synet. Kom derfor ind i Brillehuset i Dronninglund og snak med os om dine behov for kontaktlinser. Vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde de helt rigtige linser.

Mange typer kontaktlinser hos optiker i Dronninglund

Uanset hvad, din grund er til at ville have linser, kan vi som optiker i Dronninglund hjælpe dig. Vi snakker med dig om, hvilken type linse du gerne vil have. Inden du går hjem med dine nye linser, sørger vi også igennem en grundig gennemgang for, at du ved, hvordan kontaktlinserne skal bruges. Hos os kan du få flere forskellige linser:

  • Flerstyrkelinser
  • Enkelt styrket linser
  • Døgnlinser
  • 1-dagslinser
  • 14-dages linser
  • 30-dages linser

Vi hos Brillehuset i Dronninglund bestræber os på at finde de helt rette linser til dig. De skal både styrke dit syn, men de skal også matche dine behov og ønsker. På den måde kan du hurtigere vænne dig til og blive glad for en ny hverdag med kontaktlinser. Dét og dit syn er det vigtigste for os.

Linser selv med bygningsfejl

Selv om der i dag findes mange typer linser, tror flere stadig, at det ikke er muligt at bruge linser med en bygningsfejl. Det er dog ikke længere tilfældet. I dag er det muligt at få kontaktlinser, der er specialdesignede til at afhjælpe lige præcis den synsfejl.