Anskaf dig solbriller med UV beskyttelse hos Brillehuset i Dronninglund

Når solen skinner, bliver vi udsat for UV-stråling. De fleste husker at beskytte sig med solcreme, men husker du også solbrillerne? Solbriller med UV beskyttelse beskytter dine øjne og huden omkring dine øjne mod solens farlige stråler. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvorvidt dine solbriller har UV beskyttelse. Hvis de ikke har det, kan det være en god ide at investere i et sæt nye.

Beskyt øjnene mod UV-stråling med solbriller fra optiker i Dronninglund

Du bliver udsat for UV-stråling, når solen skinner, men for mennesker er det ikke muligt at se alle solens stråler. Solen udsender nemlig stråler af forskellige bølgelængder:

  • UV-stråling, der hverken kan ses eller føles
  • Synligt lys, som vi normalvis opfatter som sollys
  • Infrarød stråling, som vi mærker som varme

Det betyder også, at de skadelige stråler også er der om vinteren. Du skal derfor ikke kun gå med solbriller om sommeren, men faktisk hele året rundt for at opnå den bedste beskyttelse af dine øjne. Hvis dine øjne bliver udsat for solens skadelige stråler i for store mængder, kan det fremprovokerer øjensygdomme som grå stær.

Hvis du vil give dine øjne det nødvendige, ekstra beskyttende lag, kan du se vores store udvalg af solbriller med UV beskyttelse hos Brillehuset i Dronninglund.

Hvornår skal du bruge solbriller med UV beskyttelse?

Solbriller giver et ekstra beskyttende lag, men det er også vigtigt at vide, hvornår du skal bære dem. Dine øjne er nemlig ikke ligesom din hud mest udsat mellem klokken 12-15, hvor solen står højest på himlen. Det er sjældent, at du kigger direkte på solen i det tidsrum. Derfor er det vigtigere, at du beskytter øjnene i formiddags- og eftermiddagstimerne, hvor solen står lavere på himlen.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu