Modens brillestel hos Brillehuset i Dronninglund

Stellet er for mange mennesker en lige så vigtig del af brillen som selve glasset, der skal styrke dit syn. Men hvordan vælger du det rigtige stel? Vi hos Brillehuset i Dronninglund ved en ting eller to om brillestel. Vi kan guide dig til at finde det helt rette for dig. Det gælder både, hvis du gerne vil inspireres af brillemodens nye tendenser eller skabe din egen brillestil.

Brillestel i alle afskygninger hos optiker i Dronninglund

Udvalget af brillestel i dag er stort og næsten helt uoverskueligt. Det gælder specielt, hvis du er ny brillebruger og lige skal vænne dig til hele tanken om at gå med briller. Inden du vælger stel, er det en god ide først at overveje, hvilken stil du sigter efter:

  • Vil du gerne have et ikonisk og tidløst stel?
  • Skal stellet være farverigt eller måske endda transparens?
  • Vil du have det sporty brillelook?
  • Går du efter det skandinaviske stilrene og enkle look?

Brillestel fås i absolut alle afskygninger. Derfor er det også sikkert, at vi kan finde et, der passer perfekt til dig og dit look.

Følg moden eller skab din helt egen

Brillemoden er i dag stor, og du kan derfor lade dig inspirere af den. Det kan være en god ide at skæve til tendenser og styles inden for moden, hvis du er i tvivl om dit valg. Samtidig er det dog vigtigt at huske på, at det er dig, der skal gå med brillerne. Du skal derfor også huske at vælge briller, du synes er klædelige og passer til dig. På den måde vil du også gå med dem om flere år – selv når moden har skiftet til nye trends. Brug derfor moden som inspiration, men husk at have dig selv med i valget af dit brillestel.