Stort udvalg af solbriller til sport hos Brillehuset i Dronninglund

Vejret i Danmark kan være ret uforudsigeligt. Derfor har solbrilleproducenterne udviklet flere serier, så du kan finde de helt rigtige solbriller til din sport. Hos Brillehuset i Dronninglund kan du se et stort udvalg af forskellige briller.

Solbriller til sport – din sport gælder

Når du skal vælge solbriller til sport er det bestemt ikke underordnet, hvilken udendørssport du dyrker. Der er nemlig ikke alle briller, der egner sig til den samme sport. Fx:

  • Hvis du dyrker vandsport kan solbriller med vandafvisende glas være en oplagt mulighed. De er specielt gode til sportsaktiviteter som windsurfing, kitesurfing og vandscooter, da du ikke vil blive generet af vanddråber
  • Spiller du derimod golf, er det vigtigt, at solbrillerne ikke forvrænger din synsopfattelse. Bolden skulle gerne ligge der, hvor du mener, den ligger. Det kan også være en god ide med UV beskyttelse i brillerne, da mange golfspillere spiller i solrigt vejr

Stop bekymringerne hos optiker i Dronninglund

Det er altså ikke helt lige meget, hvilken sport du dyrker. Som optiker i Dronninglund kan vi guide dig, så du får opfyldt dine ønsker, men også kan give dig fuldt ud til sporten uden bekymringer for dine øjne.

DOWNLOAD FOLDER OM SOLBRILLE